Autoverhuur Ibiza

Wil je het eiland ontdekken?
Comfortabel van jouw verblijf naar het strand, een romantisch restaurant of hippie markt verplaatsen? De vrijheid voelen dat je kunt gaan en staan waar je wilt op Ibiza? Dan raden wij je aan om een auto te huren tijdens jouw verblijf. Onze tip? Autos Mari; al jaren onze vaste partner voor autoverhuur op Ibiza. Autos Mari is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van autoverhuur. Zij hebben een breed assortiment aan auto's; denk aan de typische Wrangler Jeeps, maar ook gezinsauto's en busjes.

Wij mogen onze klanten 5% korting aanbieden bij Autos Mari!
Wanneer je hen laat weten dat je via My Rental Dream komt, wordt je korting direct verrekend.

Waarom Autos Mari? 
Buiten het feit dat het een zeer betrouwbaar bedrijf is (zonder verborgen extra kosten achteraf), bieden zij ook de perfecte service. En daar houden wij van. Zo word je op de parkeerplaats van de luchthaven (tegenover de hoofduitgang) opgewacht. Autos Mari heeft hier een 'Ready to Go' plek. Geen uren in de rij voor een autoverhuurbedrijf dus. Voor het inleveren van de auto geldt hetzelfde; je kunt hem gewoon parkeren op de parkeerplaats van de luchthaven.

Extra info
Autos Mari staat 24/7 voor je klaar. Je kunt jouw auto ophalen en inleveren op het door jou gewenste tijdstip. De auto kan met of zonder brandstof worden ingeleverd. Voor het vullen van de tank betaal je een normaal brandstoftarief. Geen stress over last-minute tanken dus!

Auto huren?
Neem een kijkje op www.autosmari.com of stuur een mailtje naar rent@autosmari.com. Wanneer je besluit om een auto te boeken bij Autos Mari, laat het ons dan even weten.