Ons Team

Jaap van Praag Mesdag


“Welcome, Hello, Saludos! Ik ben geboren op het prachtige eiland Ibiza in de jaren zestig en heb mijn eerste tien jaar hier doorgebracht. Daarna heb ik een aantal jaar op boarding schools gezeten en een studie uitgeprobeerd waar ik eigenlijk niets in zag. Toen besloot ik mijn jongensdroom te volgen: ik heb bijna 25 jaar als piloot de wereld overgevlogen en ben ook vlieginstructeur en examinator geweest. Wel had ik nog een andere droom; ik wilde ‘gewoon lekker op Ibiza zijn’, net als de rest van mijn familie en vrienden. Uiteindelijk heb ik een kleine boerderij in San Lorenzo gekocht en ben ik in 2001 met mijn gezin terug verhuisd naar Ibiza. Grofweg 5 jaar geleden startte ik My Rental Dream; we voegden huizen van onze vrienden en kennissen toe. Het ging allemaal via via, beetje bij beetje. Ik geniet ontzettend van deze fase in mijn leven. Samen met mijn collega’s het eiland overgaan tijdens het heerlijk lange seizoen en ervoor zorgen dat alle gasten tevreden zijn, een geweldige vakantie hebben en snel weer terug komen. We doen ons best om iedereen de tijd van z’n leven te bezorgen in één van onze My Rental Dream verblijven!”

Beatriz Salinas


“Hi, ik ben Bea! Ik kom uit het noorden van Spanje, uit een fijn plaatsje vlakbij de Pyreneeën. Ik ben een ontzettende reisliefhebber en hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Naast dat ik voor My Rental Dream werk, ben ik ook Engelse lerares en groepsleider in de zomermaanden in zowel Engeland als Ierland. Dat vind ik fantastisch. Maar ik vind het ook ontzettend leuk om onderdeel te zijn van My Rental Dream. Natuurlijk doe ik mijn best iedereen zo goed mogelijk te helpen en ik verheug me nu al op de mooie tijd die de bezoekers van dit prachtige eiland tijdens hun vakantie gaan hebben.”

Pilar Jimenez


“Laat ik even iets over mezelf vertellen. Ik ben geboren in een klein dorpje in Spanje - Segovia - maar opgegroeid in Madrid. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het leren en uitproberen van verschillende dingen. Dit heeft me gemotiveerd om allerlei uitdagingen aan te gaan. Ik heb als model gewerkt, als boer, designer en logistiek coordinator bij een NGO. Daarnaast mag New York City mijn tweede thuis noemen! Hier ben ik een gezin begonnen en heb ik gestudeerd aan de New York University. Een paar jaar geleden ben ik naar Ibiza gekomen, op zoek naar een nieuwe uitdaging en een plek om een nieuwe fase in mijn leven te starten. Ik ben blij dat ik bij My Rental Dream ben gaan werken. Ik vind het geweldig om ieders bezoek aan Ibiza via My Rental dream zo aangenaam en memorabel mogelijk te maken.”