Zo werken wij

Ben je van plan één van de prachtige verblijven via onze site te boeken? Dan kun je het volgende verwachten.


Voor vertrek


Als je bij ons een verzoek tot boeken indient, dan nemen wij contact op met de eigenaar van het huis. Onze kalenders zijn up to date, maar niet real time. De boeking is pas zeker als wij een bevestiging van de eigenaar hebben ontvangen dat het huis ook daadwerkelijk vrij is tijdens de door jou aangevraagde periode. Onze excuses voor het ongemak dat dit met zich mee kan brengen. We zullen je altijd graag helpen bij het zoeken naar een alternatief huis.

Het is verstandig om nog even te wachten met het boeken van je vlucht(en) totdat je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat je het verblijf kunt huren.

Wij vragen je na deze bevestiging om een eerste aanbetaling te doen.

Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen, sturen wij verdere informatie zoals het adres van het verblijf. Ook ontvang je uitgebreide gegevens van het meetingpoint. Daar zullen we je ophalen om je vervolgens naar het verblijf te brengen (zo begint jouw vakantie zonder stress). Graag ontvangen we de vluchtgegevens zodra je deze hebt.

Tijdens het verblijf


Het eiland Formentera behoort tot de eilandengroep de Balearen en ligt zo'n 7 kilometer ten zuiden van Ibiza.​ Je kunt met de veerboot vanaf de haven van Ibiza-stad naar Formentera; dit duurt ongeveer 30 minuten. Het ticket voor de veerboot kun je van tevoren online kopen (wij raden deze website aan) of ter plekke bij de haven. Ook kunnen wij je indien gewenst helpen bij het verkrijgen van vervoer van de luchthaven naar de haven.

Ibiza: Wij halen je na aankomst op de luchthaven graag op bij één van onze meeting points. Jij stuurt een berichtje dat je bent aangekomen; wij gaan op pad! Zodra we elkaar treffen, gaan we naar jouw prachtige vakantieverblijf. Natuurlijk laten we je eerst uitgebreid het huis zien. Ook krijg je van ons een kaart van de omgeving en geven we - indien gewenst - een aantal leuke tips.

Formentera: Heb je een huis gehuurd op Formentera? Dan vragen we jou om ons te bellen wanneer je op de luchthaven van Ibiza bent aangekomen. Wij geven dit dan door aan ons team op Formentera. Wanneer je op de haven bent aangekomen en weet op welke tijd jouw boot precies vertrekt, vragen we je dit weer aan ons door te geven. Ons team staat dan op tijd klaar om je op te halen op de haven van Formentera. Uiteraard brengen we je dan naar jouw vakantieverblijf en geven we je alle benodigde informatie. Indien nodig brengen we je ook naar een locatie waar je een auto of scooter kunt huren.

Inchecken is in principe vanaf 15:00 uur. Mocht je eerder willen inchecken, dan is dit in overleg soms mogelijk. Wij zullen altijd een passende oplossing proberen te bedenken. Dat je bijvoorbeeld al een verkoelende duik in het zwembad kunt nemen, terwijl het huis klaar wordt gemaakt. Let op: voor een check-in tussen 20:00 - 23:00 en 06:00 – 08:00 brengen wij €50,- extra in rekening. Voor een check-in tussen 23:00 – 06:00 brengen wij €75,- extra in rekening. Bij een late of hele vroege check-in zorgen wij voor de eerste boodschappen zoals water, of een ontbijtje/late-night snack.

Sinds 2017 zijn de meeste van onze checkouts zelf checkouts; De klant laat het huis netjes en op slot achter. standaard check-out is 10:00 uur. Neem contact met ons op om een andere check-out tijd te regelen/aan te vragen.

Ibiza: Wil je een auto huren? Als je bij onze vaste partner Autos Mari een auto huurt en aangeeft dat het via ons is, krijg je korting!

Formentera: Ook op Formentera hebben wij een autopartner waar we je graag aan koppelen. Meer informatie hierover kun je per mail bij ons aanvragen.

  • In de huizen zijn altijd handdoeken en bedlinnen beschikbaar;
  • Zwembad handoeken zijn beschikbaar bij de meeste huizen;
  • Indien beschikbaar, kunnen wij op aanvraag vaak een extra bed (voor kinderen) plaatsten voor €150,- per week; (vaak is dit inclusief de kosten voor een extra gast, neem hiervoor contact met ons op)
  • Ook is het op aanvraag mogelijk extra schoonmaak te boeken tijdens je verblijf.